Új év, új célkitûzések.

Új év, új célkitûzések.

2013-02-28 10:00 |

Lassan vége a téli álomnak..

A hosszú téli álom lassan véget ér és kezdetét veszi a 2013-as gyorsasági szakág idei szezonja, hiszen kicsivel több mint egy hónap múlva április 26-28.-án a Hungaroringen újra megkezdődnek a bajnoki küzdelmek.
 
A Suzuki Kupa versenynaptár tervezete 2013.
 
Április 26-28. Hungaroring
Június 14-16. Pannonia Ring
Július 5-7. A1 Ring (Ausztria)
Augusztus 23-25. Slovakiaring (Szlovákia)
Szeptember 13-15. Slovákiaring (Szlovákia)
Október 11-13 . Hungaroring

Csapatunk ezt a hosszú szünetet sem tétlenül, téli álmot aludva töltötte, mivel a tavalyi szezon végére kissé viseltes technikát a lehető legjobb kondícióban kellett hozni. A téli felkészítés során Ákos Suzukiját az utolsó csavarig szétszedtük, majd a szükséges alkatrészek cseréje és felújítása után, kifogástalan állapotba hozta a szerelő gárda. Az új szezonra új design is dukál, ezért idén teljesen más köntösbe öltözve láthatjuk a Swiftet.
 
2013-ban a Suzuki Kupában szeretnénk a bajnoki címért harcban lenni, ami csak egy kifogástalanul felkészített autóval lehetséges. Ákos kvalitásait ismerve ez a cél nem tûnhet elérhetetlennek, hiszen a tavalyi év második felére már sikerült folyamatosan a mezőny elejében végezni. Szeretnénk onnét folytatni az idei szezont ahol tavaly befejeztük az utolsó futamokon. Az elmúlt év az összecsiszolódás jegyében telt, ezért idénre már egy összeszokott csapatként vetjük magunkat a munkába.
 
Terveink között szerepel újra nemzetközi szinten is megmérettetni magunkat, ezért a csapatvezetés már több egyeztetést is kezdeményezett, aminek eredménye képpen márciusban a Pannónia-Ringen egy SEAT LeonSupercopa-val egy egész napot teszteltünk. Ez a projekt még képlékeny stádiumban van. Remélhetőleg még idén újra visszatérhetünk és bizonyíthatjuk rátermettségünket nívós külföldi sorozatban is.