Michelisz Norbi és édesapja a Zsille Motorsportnál !!!

Michelisz Norbi és édesapja a Zsille Motorsportnál !!!

2016-10-17 11:00 |

Norbi meglepte édesapját, Michelisz Andrást egy egész napos teszttel a Hungaroringen.

Nonrbit senkinek sem kelll bemutatni, aki egy kicsit is képben van a technikai sportokkal, hiszen Õ jelenleg hazánk egyik legismertebb sportolója.

Nagyon örültünk a lehetőségnek, hogy Michelisz papát hozzásegíthettük első motorsportos élményeihez és így belekóstolhatott abba a világba, amelyet fia professzionélis módon ûz.

Hatvani Bálint, csapatunk versenymérnöke (Eurosport szakkomentátor) már nagyon régóta szoros barátságot ápol Norbival, így nem ismeretlen környezetben tesztelhetett az idősebb Michelisz.
Norbi édesapja az utolsó versenyhétvége előtt tartott, egész napos MNASZ hivatalos teszten ülhetett be egy Hankook Racer sorozatban szereplő, teljesen felkészített Suzuki Swift volánja mögé.
Nem csak egy kis gurulgatásról beszélünk, hiszen mind a hat lehetőséget kihasználva, egy egész napos elfoglaltságot jelentett a Michelisz család férfi tagjainak. A nap során Wéber Gabi és Nagy Dani is tiszteletét tette csapatunknál és Norbival karöltve hasznos tanácsokkal látták el Andrást.

Meg kell mondanom Michelisz papa tökéletesen helytállt a tesztek során, így érthető  honnét ered Norbi tehetsége és lelkesedése.

Egy hosszabb lélegzetû cikket Lanti tollából az alábbi linken olvashattok.

http://hosszabbitas.hu/wtcc/csaladon-beluli-rivalis-michelisz-norbinak