Újabb lépcső a fejlődés útján (Automotodrom Grobnik)

Újabb lépcső a fejlődés útján (Automotodrom Grobnik)

2019-07-31 10:00 |

Eső, defekt, napsütés, kavicságy és fejlődés....

Az elmúlt hétvégénHorvátországban folytattuk az idei év programját, hiszen a Rijeka közelében található Automotodrom Grobnik adott otthont a soron következő CEZ futamoknak, amelyen Levi tovább csiszolhatta tudását és fejleszthette képességeit. 

A hétvége folyamán az autósport esszenciájából kaphatott ízelítőt Levi, hiszen volt defekt, kavicságy, szakadó eső, bepárásodott szélvédő és szikrázó napsütés is. A nehézségek ellenére eredményes hétvégét zártunk és Levi is profi módon kezelte az elégördülő akadályokat.

A szombati délelőtti első időmérőn elért kiváló 3. helyezés bizakodásra adott okot a délután rendezett 1. futamra. Sajnos a rajt nem sikerült, beragadtunk és a lekörözések miatt nem volt esély közelebb jönni a többiekre, így a vége egy 6. hely lett.

Vasárnap szakadó eső várt a teljes mezőnyre. Levi szombati időmérős teljesítményével (a megváltozott körülményekre való tekintettel), a csapat most is elégedett lett volna, de sajnos a bepárásodott szélvédő ebben megakadályozta Őt. A vége kavicságy lett és nem sikerült újraindítani a technikát sem, így be kellett érnünk az abszolút 26. hellyel. A 2. futamnak tehát a mezőny végéről kellett nekivágni. Levi tehetségét mi sem bizonyítja jobban, hiszen első vizes versenyén szuper teljesítménnyel, folyamatosan előzve a hihetetlen 4. helyen ért célba. Tényleg csak szuper jelzőkkel lehet illetni az ifjú titánt. Gratula neki!!